
Raparperi 'Victoria'
Raparperi 'Victoria'
Ei saatavana
Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.
Edulliset hinnat
Nopea toimitus
Kaikki mitä tarvitset viljelyyn
Korjataan 2. vuoden jälkeen.
Kypsät raparperinvarret ovat sileitä, noin 25 cm pitkiä ja punavihreitä. Ne korjataan irrottamalla varret maasta (niitä ei saa leikata). Ihanan raikas maku, jota ei pidä nauttia raakana, vaan se kannattaa valmistaa kompottina, hillona tai leivonnaisissa. Kesäkuun lopussa sadonkorjuu päättyy, sillä kasvin on levättävä loppuvuoden ajan seuraavaan kevääseen asti. HUOM! raparperin lehdet ovat
myrkyllisiä - vain varret ovat syötäviä keittämisen jälkeen. Viihtyy aurinkoisessa, humuspitoisessa, huokoisessa ja hiekkaisessa maaperässä. Kastele ja lannoita säännöllisesti. Se ei kuitenkaan siedä seisovaa vettä. Raparperin kasvattaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä - mutta se on odottamisen arvoista.
Kypsät raparperinvarret ovat sileitä, noin 25 cm pitkiä ja punavihreitä. Ne korjataan irrottamalla varret maasta (niitä ei saa leikata). Ihanan raikas maku, jota ei pidä nauttia raakana, vaan se kannattaa valmistaa kompottina, hillona tai leivonnaisissa. Kesäkuun lopussa sadonkorjuu päättyy, sillä kasvin on levättävä loppuvuoden ajan seuraavaan kevääseen asti. HUOM! raparperin lehdet ovat
myrkyllisiä - vain varret ovat syötäviä keittämisen jälkeen. Viihtyy aurinkoisessa, humuspitoisessa, huokoisessa ja hiekkaisessa maaperässä. Kastele ja lannoita säännöllisesti. Se ei kuitenkaan siedä seisovaa vettä. Raparperin kasvattaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä - mutta se on odottamisen arvoista.
Latinalainen nimi: | |
Hybridi: | Ei |
Luomusiemen: | Ei |
Kaikki viljelyyn
Meiltä löydät myös huolellisesti valitun valikoiman viljelytarvikkeita, jotka tekevät kasvatuksesta helpompaa ja onnistuneempaa. Ruukuista ja kylvömullasta ravinteisiin ja merkintätikkuihin – meiltä saat kaiken tarvittavan täydelliseen kotiviljelyyn.